Programma gemist?

Stacey Dooley Onderzoekt: Zedendelinquenten Met Een Tweede Kans gemist?

26-10-2018 22:27

Stacey Dooley Onderzoekt: Zedendelinquenten Met Een Tweede Kans - Afl. 1

Britse documentaire waarin Stacey Dooley antwoord probeert te krijgen op de vraag: verdienen zedendelinquenten een tweede kans?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Stacey Dooley Onderzoekt: Zedendelinquenten Met Een Tweede Kans gemist

Britse documentaire waarin Stacey Dooley antwoord probeert te krijgen op de vraag: verdienen zedendelinquenten een tweede kans? Stacey reist af naar Florida, waar ze in gesprek gaat met zowel plegers van een seksueel misdrijf als wetgevers. In Amerika krijgen veroordeelde zedendelinquenten restricties opgelegd die hun hele leven gelden. Zo worden hun namen en adressen op een openbare lijst geplaatst en buren geïnformeerd over hun daden. Pedofielen mogen bijvoorbeeld niet in de buurt van scholen, parken en andere plekken met veel kinderen wonen. Werkt deze aanpak? En is het terecht dat de restricties altijd levenslang zijn?

Uitzending gemist van Stacey Dooley Onderzoekt: Zedendelinquenten Met Een Tweede Kans? Hier kun je alle uitzendingen van Stacey Dooley Onderzoekt: Zedendelinquenten Met Een Tweede Kans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!