Programma gemist?

In de Ban van de Trouwring gemist?

03-11-2018 21:30

In de Ban van de Trouwring - In de Ban van de Trouwring

Aflevering 2 - Zes trouwlustige koppels gaan, onder toeziend oog van presentator Kees Tol, een heftige strijd met elkaar aan. Het winnende koppel krijgt een gratis droombruiloft, met alles erop en eraan. Voor het zover is moeten ze deze bruiloft wél eerst voorbereiden en samenstellen, met elkaar. In de strijd om de droombruiloft leren de koppels niet alleen hun concurrenten maar ook elkáár beter kennen. Claudia is ervan overtuigd dat Peter haar in een zwarte trouwjurk wil zien, maar Peter heeft tot haar grote schrik iets heel ánders voor ogen... De eerste eliminatie dient zich aan en dus moeten de koppels onderling bepalen welk stel de boerderij moet verlaten. Houden de pacts stand, of blijken vriendschappen minder betrouwbaar dan gedacht? Bij een bloedstollend spannende wegstemronde lopen de emoties hoog op en is de uitkomst volkómen onverwacht.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

In de Ban van de Trouwring gemist

Uitzending gemist van In de Ban van de Trouwring? Hier kun je alle uitzendingen van In de Ban van de Trouwring kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!