Programma gemist?

Opgelicht gemist?

13-11-2018 21:30

Opgelicht - Opgelicht?!

Autosleutels zijn zonder probleem te kopiëren Dat het stelen van een auto kinderlijk eenvoudig blijkt, lieten we al eerder zien. Maar oplichters gebruiken meer trucs. Naar aanleiding van diverse klachten over het bij laten maken van autosleutels, besloot Opgelicht?! zelf de proef op de som te nemen. En wat blijkt: autosleutels zijn zonder probleem te kopiëren, zonder dat je je hoeft te legitimeren. Je hoeft niet eens aan te tonen dat de auto waarvan je een sleutel laat bijmaken van jou is. Voor de eigenaars van zogenaamde keyless auto's is er ook slechts nieuws: dergelijke auto's zijn makkelijk te openen voor een wildvreemde. Alledaagse voorwerpen verbinden met internet: wat zijn de gevaren? Het Internet of Things neemt een steeds grotere plaats in in ons leven. Het wil zeggen dat alledaagse voorwerpen als televisies, koelkasten en thermostaten met het internet verbonden zijn en gegevens kunnen uitwisselen. Cyberexpert Stan Hegt laat zien wat de gevaren zijn en geeft tips om je veiligheid op internet te vergroten. Man achter adressa binnenkort voor de rechter In een undercoveractie laten we zien dat Tolunay A. ? aan wie we al eerder aandacht hebben besteed ? zich inmiddels bezighield met het helpen van een zogenaamde 'urgentieverklaring' aan mensen die een woning zoeken. Kort na onze actie werd hij gearresteerd en momenteel loopt er een onderzoek tegen hem. Het openbaar ministerie verwacht dat de zaak begin 2019 voor de rechter inhoudelijk behandeld wordt.Dit en meer zie je dinsdag 13 november om 21.25 uur op NPO 1.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Opgelicht gemist

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op het voorkomen van oplichting en het ontmaskeren van oplichters. Het programma biedt handige tips om oplichting te voorkomen, en gaat vaak zelf op onderzoek uit (al dan niet met de verborgen camera) en heeft zo al vele oplichters ontmaskerd. Net als bij collegaprogramma Radar maakt Opgelicht?! veel gebruik van tips van kijkers; regelmatig wordt er een oplichter ontmaskerd door een tip van een waakzame kijker.

Uitzending gemist van Opgelicht? Hier kun je alle uitzendingen van Opgelicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 214
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!