Programma gemist?

De Handhavers gemist?

18-11-2018 20:30

De Handhavers - De Handhavers

Aflevering 7 - In de realityserie De Handhavers volgen we het werk van handhavers op straat en in het openbaar vervoer. De camera volgt diverse handhavingskoppels en registreert wat zij meemaken. Hoe is de omgang met de burgers en hoe treden ze op bij overredingssituaties? Op die vraag krijgt de kijker antwoord tijdens dit kijkje in de keuken. In deze aflevering betrappen handhavers Frans en Anil een zwartrijder die wel heel erg begint te zweten als er naar zijn ID wordt gevraagd. Het tussen de poortjes doorglippen heeft ver gaande gevolgen voor hem. In Zaanstad maakt een brutale dame misbruik van de invalidekaart van haar opa. We gaan het water op tijdens een handhavingsdag van de havendienst en de vlam slaat in de pan op station Amsterdam Centraal.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

De Handhavers gemist

Uitzending gemist van De Handhavers? Hier kun je alle uitzendingen van De Handhavers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 71
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!