Programma gemist?

In de Ban van de Trouwring gemist?

24-11-2018 23:00

In de Ban van de Trouwring - In de Ban van de Trouwring

Aflevering 5 - Zes trouwlustige koppels gaan, onder toeziend oog van presentator Kees Tol, een heftige strijd met elkaar aan. Het winnende koppel krijgt een gratis droombruiloft, met alles erop en eraan. Voor het zover is moeten ze deze bruiloft wél eerst voorbereiden en samenstellen, met elkaar. De vier overgebleven koppels moeten het eens worden over de huwelijksreis en dát gaat niet zonder slag of stoot. De bruidegoms in spe werken zich letterlijk de blaren op de vingers om de pot met zakgeld voor de huwelijksreis te spekken. En ze mogen, zonder bemoeienis van de dames, de muziek voor de openingsdans kiezen! Als blijkt dat er met die openingsdans immuniteit te winnen valt bij de volgende eliminatie, blijkt in elk koppel nóg meer pit te zitten dan ze tot nu toe hebben laten zien. Een verrassing die niemand had kunnen voorzien komt hard aan bij sommige koppels...
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

In de Ban van de Trouwring gemist

Uitzending gemist van In de Ban van de Trouwring? Hier kun je alle uitzendingen van In de Ban van de Trouwring kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!