Programma gemist?

Stegeman op de bres gemist?

25-11-2018 21:30

Stegeman op de bres - Stegeman op de Bres

Aflevering 2 - In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat voor reden dan ook, niet direct helpen. De jonge moeder Sharona en haar twee jaar oude zoontje Denley dreigen op straat te komen staan, buiten haar schuld om. Haar ex-vriend heeft de huur niet betaald en daar worden Sharona en haar zoontje de dupe van. Ze wordt al over een paar weken het huis uit gezet, maar zowel de gemeente als de woningbouwvereniging heeft geen vervangende woonruimte voor haar. Hoewel alle instanties zeggen het beste met haar voor te hebben, is er niemand die haar helpt. Alberto springt op de bres voor Sharona en voert met draaiende camera de druk op bij de instanties. In dezelfde uitzending springt Alberto op de bres voor ondernemer Vincent van Schijndel, die werd bestolen van een drone.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Stegeman op de bres gemist

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een...

Uitzending gemist van Stegeman op de bres? Hier kun je alle uitzendingen van Stegeman op de bres kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!