Programma gemist?

Opgelicht gemist?

27-11-2018 21:30

Opgelicht - Opgelicht?!

'Snel ontruimd' ontruimt huizen en dumpt spullen langs de weg Het bedrijf 'Snel ontruimd' ontruimt huizen, schuren en bergingen. Vaak gaat het om spullen van overledenen, en die zullen ofwel een mooi tweede leven krijgen via de kringloop, ofwel afgevoerd worden naar een milieustraat. Althans dat zegt de eigenaar van het bedrijf. Maar hoe ontluisterend is soms de werkelijkheid? De spullen worden gedumpt langs de weg of in een weiland, en de eigenaars van de inboedel kunnen vervolgens een boete van de gemeente tegemoet zien. Opgelicht?! heeft in de loop der jaren een hoop spullen vergaard en die moeten nodig opgeruimd worden. We bellen 'Snel ontruimd'. Valse webshops rondom de feestdagen: hoe herken je ze? Sinterklaas en Kerst staan voor de deur en dat is een goudmijn voor malafide webshops, waar mensen spullen bestellen en betalen, maar niets geleverd krijgen. Sommige van deze shops worden speciaal voor de feestdagen opgericht. Er gaan miljoenen in om, het kost de Nederlandse slachtoffers gemiddeld 200 euro per jaar, deze flessentrekkerij! Wat doe je eraan? Hoe herken je een valse webshop? Opgelicht onderzoekt. Machiel D. veroordeeld wegens belasting- en faillissementsfraude Malafide bouwondernemer Machiel D. werd onlangs veroordeeld wegens belasting- en faillissementsfraude, mede dankzij berichtgeving van Opgelicht?!. Daarbij werd hem een bestuursverbod opgelegd. Het is pas de derde keer dat zo'n straf wordt uitgesproken in Nederland, helaas zijn D.'s slachtoffers er niet van onder de indruk.Verder: politie haalt nephelpdesk uit de lucht, en rechter eist forse straf tegen oude bekende van opgelicht?! Remco M.Dit en meer zie je dinsdag 27 november om 21.25 uur in Opgelicht?! op NPO 1.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Opgelicht gemist

Opgelicht?! is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door de TROS. Het programma wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Opgelicht?! brengt naar eigen zeggen "duistere zaken aan het licht" en richt zijn pijlen op het voorkomen van oplichting en het ontmaskeren van oplichters. Het programma biedt handige tips om oplichting te voorkomen, en gaat vaak zelf op onderzoek uit (al dan niet met de verborgen camera) en heeft zo al vele oplichters ontmaskerd. Net als bij collegaprogramma Radar maakt Opgelicht?! veel gebruik van tips van kijkers; regelmatig wordt er een oplichter ontmaskerd door een tip van een waakzame kijker.

Uitzending gemist van Opgelicht? Hier kun je alle uitzendingen van Opgelicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 214
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!