Programma gemist?

Annie M.G. Schmidt gemist?

27-11-2018 20:25

Annie M.G. Schmidt - Nieuw: Annie M.G. Schmidt

Jonathan van Duijn gaat in dit vierdelige programma op zoek naar het verhaal achter het werk van zijn oma; Annie M.G. Schmidt. Wie was het stille Zeeuwse meisje dat uitgroeide tot de belangrijkste verhalenvertelster van Nederland? Annie M.G. Schmidt verdiende haar sporen op gebied van cabaret, musical, toneel, columns, kinderversjes, gedichten en sprookjes. Maar ook haar eigen leven was indrukwekkend. Ze groeide op in Zeeland en vertrok ooit met een droom naar Amsterdam. Generatie na generatie groeide op met het werk van de, misschien wel meest rebelse oma van Nederland. Jonathan volgt het pad van haar leven en carrière en duikt in haar unieke levensverhaal; van de bijzondere ontstaansgeschiedenis van de liefde tussen Annie en Dick, de grote schrijf successen, het pionierswerk dat zij verrichte op het gebied van de radiosoap en de musical tot de tragische zelfdoding van haar grote liefde en de plotselinge teloorgang van haar carrière. Maar ze vecht terug. Haar kinderliedjes, - verhalen en - versjes worden wereldwijd een enorm groot succes. Ze wint er zelfs de Hans Christian Andersenprijs mee.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Annie M.G. Schmidt gemist

Uitzending gemist van Annie M.G. Schmidt? Hier kun je alle uitzendingen van Annie M.G. Schmidt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!