Programma gemist?

Mountains - Life Above the Clouds gemist?

29-11-2018 20:30

Mountains - Life Above the Clouds - Nieuw: Mountains - Life Above the Clouds

Bergen zijn majestueus, mooi en ontzagwekkend. Ze stralen schoonheid uit, maar boezemen ook angst in, want het leven op grote hoogte is zwaar. Bergbewoners krijgen te maken met kou, ijle lucht en ingrijpende weersveranderingen. In de drie afleveringen van deze serie wordt telkens een andere bergketen onder de loep genomen en worden de dieren gevolgd die op deze meedogenloze plekken leven. Hoe overleeft een jak hoog in de Himalaya? Hoe verandert het leven naarmate je verder door de uitgestrekte Andes trekt? En hoe bieden grizzlyberen en poema’s het hoofd aan de grote verschillen tussen de seizoenen in de Rocky Mountains? Mountains is drie donderdagen om 20:30 uur te zien op NPO 1. Aflevering één gaat over de Rocky Mountains, de ruggengraat van Noord-Amerika. Een prachtige wildernis met besneeuwde bergtoppen en verborgen valleien. Poema's jagen op verlaten ranches, veelvraten zoeken in de diepe sneeuw naar voedsel en grizzlyberen jagen op de hoge bergweiden. Waaghalzen springen met een wingsuit van kilometers hoge kliffen en indianenstammen nemen het tegen elkaar op in halsbrekende paardenraces. Het is ook een verrassende bergketen met piepkleine salamanders die soortgenoten eten en in bergmeren jagen, en kolibries die enorme afstanden overbruggen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Mountains - Life Above the Clouds gemist

Uitzending gemist van Mountains - Life Above the Clouds? Hier kun je alle uitzendingen van Mountains - Life Above the Clouds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!