Programma gemist?

Jouw vrouw, mijn vrouw gemist?

06-12-2018 20:30

Jouw vrouw, mijn vrouw - Jouw vrouw, mijn vrouw

Aflevering 7 - In Jouw vrouw, mijn vrouw ruilen twee vrouwen voor tien dagen van huis en gezin. De eerste vijf dagen moeten zij de regels respecteren van het gezin, waarin zij te gast zijn. Daarna mogen zij hun eigen regels bepalen en het gezinsleven omgooien. Na afloop bespreken beide families hun ervaringen met elkaar. Hebben ze van die tien dagen iets kunnen leren en nemen ze een aantal gewoontes over van de ander? Of veroorzaken de grote verschillen heftige conflicten? In deze aflevering ruilt de sportieve Annemarie met Yvonne, die van het bourgondische leven houdt. Annemarie heeft samen met haar man Louk een paaldansstudio en is daar dag in, dag uit mee bezig. Ze zijn zo druk dat alles altijd gehaast gaat. Zelfs onder het eten zijn ze nog aan het werk. Ze eten vaak met de laptop op schoot. Yvonne houdt juist van een gedekte tafel en in de avond van rust. Samen met haar man Johnny, zanger van het levenslied, vindt ze het belangrijk om te relaxen. En dat kan volop in hun huis met zwembad.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Jouw vrouw, mijn vrouw gemist

Uitzending gemist van Jouw vrouw, mijn vrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Jouw vrouw, mijn vrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!