Programma gemist?

In de Ban van de Trouwring gemist?

08-12-2018 23:00

In de Ban van de Trouwring - In de Ban van de Trouwring

Aflevering 7 - Zes trouwlustige koppels gaan, onder toeziend oog van presentator Kees Tol, een heftige strijd met elkaar aan. Het winnende koppel krijgt een gratis droombruiloft, met alles erop en eraan. Voor het zover is moeten ze deze bruiloft wél eerst voorbereiden en samenstellen, met elkaar. Er zijn nog maar drie stellen over op de boerderij... En over een week zal één van die drie stellen elkaar het ja-woord geven op een bruiloft die hun stoutste dromen overtreft. Geen pact is meer heilig en iedereen is als de dood nu nog weggestemd te worden. De dames leggen de laatste hand aan de jurk, er moet een keuze gemaakt worden over entertainment op de bruiloft en videoboodschappen van het thuisfront maken íedereen aan het huilen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

In de Ban van de Trouwring gemist

Uitzending gemist van In de Ban van de Trouwring? Hier kun je alle uitzendingen van In de Ban van de Trouwring kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!