Programma gemist?

Smaakt naar meer gemist?

10-12-2018 22:15

Smaakt naar meer - Terug: Smaakt naar meer

Smaakt naar meer, de nabeschouwing van Heel Holland Bakt, is dit seizoen op maandag te zien. Presentator André van Duin bespreekt vanaf elke maandag om 22:10 uur op NPO 1 wekelijks de voorbije Heel Holland Bakt-aflevering (op zondag om 20:20 uur te zien op NPO 1) met Bekende Bakfans, de afvaller(s) van de week en bekende patissiers. Bekende Bakfans (BBF's) die dit seizoen aanschuiven bij André in de studio, zijn onder anderen Anne-Marie Jung, Thomas Acda en Richard Groenendijk. Dit seizoen beschikt Smaakt naar meer over een vast patissier-panel, met daarin Remy Duker, Marieke Harkema en Danny Jansen. Met hen, de afvaller(s) van de week én de BBF's blikt André terug op de laatste aflevering van Heel Holland Bakt. Wat ging er mis? Waarom werd die ene kandidaat Meesterbakker van de Week en wat viel er verder op? In de eerste aflevering van Smaakt naar meer gaat alles net even anders dan we gewend zijn. Er komt niet één afvaller van de week langs, maar vijf. Deze vijf bakkers moesten het Heel Holland Bakt-terrein verlaten met de baktent letterlijk in zicht. Hoe is het om meer dan 500 collega-thuisbakkers te 'verslaan', zo dicht bij de tent te komen, maar er nooit binnen te kunnen stappen? En omdat het de eerste aflevering van het seizoen is en toch alles al anders dan anders verloopt, schuiven Janny en Robèrt ook bij André in de studio aan.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Smaakt naar meer gemist

Uitzending gemist van Smaakt naar meer? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Smaakt naar meer, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Smaakt naar meer gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Smaakt naar meer? Hier kun je alle uitzendingen van Smaakt naar meer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!