Programma gemist?

Jouw vrouw, mijn vrouw gemist?

13-12-2018 20:30

Jouw vrouw, mijn vrouw - Jouw vrouw, mijn vrouw

Aflevering 8 - In Jouw vrouw, mijn vrouw ruilen twee vrouwen voor tien dagen van huis en gezin. De eerste vijf dagen moeten zij de regels respecteren van het gezin, waarin zij te gast zijn. Daarna mogen zij hun eigen regels bepalen en het gezinsleven omgooien. Na afloop bespreken beide families hun ervaringen met elkaar. Patrice woont in een flat in Purmerend. Ze is daar zielsgelukkig met haar man Carlos. Carlos is volkszanger en wordt ook wel de "Zwarte Hazes" genoemd. Patrice's leven staat in het teken van zijn carrière, zij doet het geluid, ze maakt zijn videoclips en rijdt hem van optreden naar optreden. Ze hebben het niet breed en als Carlo geen optredens heeft moeten ze op de kleintjes letten. Ze ruilt met Djamila die een heel ander leven heeft. Ze is getrouwd met Johannes en woont in een riant designhuis Duitsland. Ze hebben het in tegenstelling tot Patrice goed, sterker nog, ze hoeven niet meer te werken.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Jouw vrouw, mijn vrouw gemist

Uitzending gemist van Jouw vrouw, mijn vrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Jouw vrouw, mijn vrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!