Programma gemist?

Heel Holland Bakt gemist?

16-12-2018 20:25

Heel Holland Bakt - Vintage

Het einde van het jaar komt eraan en dus denken we traditiegetrouw een beetje terug aan vroeger. We hebben dan ook een bijpassend thema: Vintage. Of, zoals André van Duin het liever noemt, ?Oude meuk?. Voor de eerste opdracht moeten de thuisbakkers een klassieker in een nieuw jasje bakken. De tent voelt nog iets onwennig aan en ook de apparatuur werkt niet altijd mee. Houden de 10 bakkers het hoofd koel en de oven warm? De tweede opdracht is een technische opdracht. De deelnemers krijgen 50 minuten de tijd om 4 klassieke appelbollen te maken. Dit ziet er makkelijker uit dan je denkt. Lekkende appels en geschifte saus, juryleden Janny en Robèrt geven hun ongezouten mening. Als laatste opdracht moeten de bakkers een heus spektakelstuk maken. Dit keer alleen geen prachtige taart maar een eetbare adventskalender. De kandidaten laten hun creativiteit de vrije loop. Wie wordt Meesterbakker en welke bakker moet de tent helaas alweer verlaten?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!