Programma gemist?

Een huis vol gemist?

18-12-2018 19:05

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is feest bij de familie Lopez. Opa en oma komen vanuit het warme Curaçao aan in Nederland, in de hoop Jay te ondersteunen en het gezin te voorzien van heerlijke Antilliaanse kookkunsten, liefde en knuffels. Maar Jay? Die heeft hele andere taken voor zijn moeder in petto. De familie Nagelkerke brengt de zomer door in hun vakantiehuisje op de camping. Dit huisje is een stuk kleiner dan hun eigen woning, waardoor het soms wat behelpen is. Gelukkig is het heerlijk weer en kan de barbecue aan. Maar dan moet er wel eerst boodschappen gedaan worden. In Heerlen zit de zomer in de lucht. Tijd voor kriebels en vlinders; Miguel is verliefd. Betrokken als Thaila is, rijdt ze met haar oudste zoon het hele land door om deze liefde te bezegelen. Maar of deze hulp voldoende is om dit liefdesverhaal te doen slagen?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Een huis vol gemist

Een Huis Vol vertelt over de bijzondere levens van de familie Baumgard en de familie Deijs. Beide gezinnen van Een Huis Vol hebben ieder twaalf kinderen die nog allemaal thuis wonen. Zo'n groot gezin runnen staat gelijk aan een militaire operatie.

Uitzending gemist van Een huis vol? Hier kun je alle uitzendingen van Een huis vol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 73
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!