Programma gemist?

Een huis vol gemist?

19-12-2018 19:05

Een huis vol - Een Huis Vol

Het is vakantie in huize Buddenbruck. Heerlijk uitslapen en tijd voor leuke dingen. Maar dat voorrecht geldt helaas niet voor Rob en Miguel; ze werken sinds kort samen in de bouw en dat betekent een heel nieuw ritme en daar moet vooral Miguel nog erg aan wennen. De familie Nagelkerke heeft een pittige tijd achter de rug. Baby Junior heeft een moeilijke start gehad en het gezin is toe aan een dagje uit. De keuze is gevallen op Volendam. Een hele onderneming met acht kinderen, zeker als je ook nog eens de trein moet zien te halen. Papa Jay staat inmiddels bekend als een alleskunner die zijn hand niet omdraait voor typische vrouwendingen. Toch moet ook hij toegeven: voor sommige zaken is er gewoon een vrouw nodig. Dochter Talitha begint binnenkort aan het grote avontuur van de middelbare school en Jay roept de hulp in van tante Shirma Rouse om haar daar mentaal én fysiek op voor te bereiden!
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Een huis vol gemist

Een Huis Vol vertelt over de bijzondere levens van de familie Baumgard en de familie Deijs. Beide gezinnen van Een Huis Vol hebben ieder twaalf kinderen die nog allemaal thuis wonen. Zo'n groot gezin runnen staat gelijk aan een militaire operatie.

Uitzending gemist van Een huis vol? Hier kun je alle uitzendingen van Een huis vol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 73
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!