Programma gemist?

Een huis vol gemist?

20-12-2018 19:05

Een huis vol - Een Huis Vol

In Rotterdam heeft Jay hulp van zijn ouders die overgekomen zijn vanuit Curaçao om hem te helpen met zijn vijf kinderen en het huishouden. Maar omdat zijn ouders niet voor altijd kunnen blijven, heeft Jay een slim plan bedacht. De familie Buddenbruck maakt zich klaar voor een heerlijke vakantie met het hele gezin. Met een gezelschap van twaalf mensen, moeten er heel wat spullen mee. Voor het vakantieplezier kan beginnen, moet er uitgepakt worden en dat blijkt nog een hele uitdaging, zeker als de kinderen hun zinnen op de jacuzzi gezet hebben. Een stuk rustiger gaat het er aan toe bij de familie Nagelkerke. Na een heerlijke zomer op de camping is het weer tijd voor het gewone leven. De school gaat weer beginnen, dus de familie verlaat met dubbele gevoelens het vakantiehuisje. En na een hele zomer op de camping met acht kinderen, is dit gerust een volksverhuizing te noemen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Een huis vol gemist

Een Huis Vol vertelt over de bijzondere levens van de familie Baumgard en de familie Deijs. Beide gezinnen van Een Huis Vol hebben ieder twaalf kinderen die nog allemaal thuis wonen. Zo'n groot gezin runnen staat gelijk aan een militaire operatie.

Uitzending gemist van Een huis vol? Hier kun je alle uitzendingen van Een huis vol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 73
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!