Programma gemist?

Een huis vol gemist?

21-12-2018 19:05

Een huis vol - Een Huis Vol

De familie Buddenbruck is aan het genieten van een heerlijke vakantie, maar helaas komen ze er al snel achter dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Dochter Charienne komt lelijk ten val en moet naar het ziekenhuis. En op zulke stressvolle momenten wordt nog maar eens duidelijk dat iedereen op zijn eigen manier met de spanning omgaat. In Rotterdam, bij de familie Lopez, is het een volle boel. Omdat het niet zo vaak voorkomt dat de hele familie compleet is, proberen ze extra van deze dagen te genieten en hoe kan dat nou beter dan met een gezellige barbecue. Een heerlijk samenzijn, waar naast een heleboel kip ook ruimte is voor mooie en emotionele herinneringen aan vroeger. In Oudenbosch heeft Jan een bijzondere avond voor de boeg. Hij is druk bezig met de voorbereidingen voor een speciaal avondje uit. De getrouwde vader van acht kinderen gaat namelijk op date met een veel jongere dame, en diegene is niemand minder dan zijn eigen dochter Eline.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Een huis vol gemist

Een Huis Vol vertelt over de bijzondere levens van de familie Baumgard en de familie Deijs. Beide gezinnen van Een Huis Vol hebben ieder twaalf kinderen die nog allemaal thuis wonen. Zo'n groot gezin runnen staat gelijk aan een militaire operatie.

Uitzending gemist van Een huis vol? Hier kun je alle uitzendingen van Een huis vol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 73
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!