Programma gemist?

The Voice Of Holland gemist?

21-12-2018 20:35

The Voice Of Holland - The Voice of Holland: start Battles

Vanavond gaat The Battles van start in de talentenjacht The Voice of Holland. De coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil' Kleine hebben hun talenten geselecteerd tijdens de Blind Auditions de afgelopen weken. Nu zullen ze hun groep moeten halveren tijdens The Battles. In The Knockouts bepalen de coaches daarna met welke drie talenten zij de liveshows in gaan. Vanaf The Battles zitten de coaches in een andere volgorde in de bekende stoelen. Lil' Kleine verplaatst naar de stoel van Ali B, die weer op de stoel van Anouk komt te zitten. De zangeres krijgt daardoor een plek aan de buitenkant. "Ik voelde me aan de zijkant een beetje het buitenbeentje", zei Lil' Kleine tegen Glamour. Hij komt nu tussen Ali B en Waylon te zitten.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

The Voice Of Holland gemist

The Voice of Holland is een zoektocht op RTL 4, waarin gezocht wordt naar de beste stem van Nederland. In de jury nemen Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Roel VanVelzen en Angela Groothuizen plaats, en zij coachen de talenten. Er is alleen plaats voor de allerbesten!

Uitzending gemist van The Voice Of Holland? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Of Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 199
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!