Programma gemist?

Knoop Gala 2018 gemist?

22-12-2018 20:30

Knoop Gala 2018 - Muziekshow: Knoop Gala 2018

Het Knoop Gala is dit jaar voor de achtste keer te zien bij de NPO. Een bijzonder gala waar muzikale talenten met een verstandelijke beperking in de spotlights staan. Gedurende deze speciale avond zingen en/of spelen zij de sterren van de hemel. Dit doen zij niet alleen, maar samen met grote Nederlandse artiesten. Dit jaar zijn dit niemand minder dan Nick en Simon, Trijntje Oosterhuis, OG3NE, Broederliefde, Roxeanne Hazes en Boef. Bovendien is het Knoop Gala niet compleet zonder de inbreng van het Metropole Orkest, dit jaar onder leiding van dirigent Maurice Luttikhuis. Paul de Leeuw presenteert wederom deze bijzondere avond in het Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Ook hoef je niks te missen van wat er achter de schermen gebeurt, want Dieuwertje Blok brengt weer verslag uit vanuit de Greenroom. Het Knoop Gala staat al jaren garant voor bijzondere en ontroerende optredens. Daarnaast wordt op deze avond aandacht gevraagd voor het werk van HandicapNL, voorheen Fonds verstandelijk gehandicapten en Revalidatiefonds.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Knoop Gala 2018 gemist

Uitzending gemist van Knoop Gala 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!