Programma gemist?

Heel Holland Bakt gemist?

23-12-2018 20:25

Heel Holland Bakt - Kerst

De 3 opdrachten deze week hebben een feestelijk thema: Kerst. Wie blijft er in de race voor de titel Beste Thuisbakker 2018-2019? Allereerst moeten de bakkers hun handen uit de mouwen steken om een kersttulband van brood te maken. Gebaseerd op het recept van de guglhupf, de tulband die wordt gemaakt met gist. Een opdracht die bijna net zo ingewikkeld is als zijn naam. Wordt alle kerststress de bakkers bij de eerste opdracht al te veel? Voor de technische opdracht verlaten de juryleden Janny en Robèrt de tent om uiteindelijk blind de ?Paris-Brest? te jureren. Dit soezengebak is vernoemd naar de wielerrace Paris-Brest-Paris. Sommige thuisbakkers vinden het wiel opnieuw uit in deze lastige opdracht waar alle basistechnieken aan bod komen. Van origine is hij niet alleen beeldschoon, maar ook piekfijn qua smaak. Weten de kandidaten dit te evenaren? En lukt het de kandidaten alle (kerst)ballen hoog te houden bij het bakken van het spektakelstuk? Kerst is het feest van het licht, dus de baksels moeten lampjes bevatten. De meest prachtige baksels komen langs en er vloeien voor de verandering tranen van blijdschap! Wie wordt er Meesterbakker van de week en welke thuisbakker moet de oergezellige tent verlaten?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!