Programma gemist?

André Rieu's mooiste filmmelodieën, een avond vol romantiek gemist?

24-12-2018 20:35

André Rieu's mooiste filmmelodieën, een avond vol romantiek - Muziek: André Rieu's mooiste filmmelodieën

Anderhalf uur durende muziekspecial met André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest, met een avond vol wereldberoemde filmmuziek. Reis met de koning van de wals naar de mooiste lokaties, onder andere het prachtige Toscane, waar hij melodieën uit 'The Godfather' speelt, naar New York voor de musical 'Sister Act', of naar het romantische kasteel Schönbrunn in Wenen, waar hij de titelsong uit 'Titanic' uitvoert. Op het Vrijthof in Maastricht walsen 150 dansparen in prachtige kostuums op de meeslepende wals uit 'Dr. Zhivago' en gaat het publiek uit zijn dak op de klanken van de sirtaki uit de film 'Zorba de Griek'.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

André Rieu's mooiste filmmelodieën, een avond vol romantiek gemist

Uitzending gemist van André Rieu's mooiste filmmelodieën, een avond vol romantiek? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu's mooiste filmmelodieën, een avond vol romantiek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!