Programma gemist?

La Bloemen's Kerstshow gemist?

25-12-2018 00:05

La Bloemen's Kerstshow - La Bloemen's Kerstshow

Kerst als nooit tevoren in de La Bloemen's Kerstshow. Met Sara Kroos, cabarettijgerin en een lefgozerin die overal haar vrouwtje staat. Verder de Marokkaans/Nederlandse zangeres Hind, bekend geworden door haar deelname aan de eerste Idols en door haar goed ontvangen voorstelling HalfWay Home waarmee ze in 2006 langs de Nederlandse theaters toerde. Van de generatie van Karin doet de alom bekende en veelzijdige Angela Groothuizen en het kwartet wordt compleet gemaakt door Astrid Joosten. Zij laat zich van een kant zien die slechts zeer weinigen van haar kennen. Samen met haar gasten en bijgestaan door haar eigen negenkoppige band, inclusief backing vocals, verzorgt La Bloemen een hartverwarmende en onvergetelijke avond vol muziek, humor en ontroering.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

La Bloemen's Kerstshow gemist

Uitzending gemist van La Bloemen's Kerstshow? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van La Bloemen's Kerstshow, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van La Bloemen's Kerstshow gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van La Bloemen's Kerstshow? Hier kun je alle uitzendingen van La Bloemen's Kerstshow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!