Programma gemist?

De Nationale Wetenschapsquiz junior 2013 gemist?

26-12-2013 16:40

De Nationale Wetenschapsquiz junior 2013 - Do 26 dec 2013

16:40,De Nationale Wetenschapsquiz Junior zit weer vol met vliegende, natte en bliksemgoede vragen die worden afgewisseld met pittige doordenkers.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Nationale Wetenschapsquiz junior 2013 gemist

Op donderdag 26 december is de Nationale Wetenschapsquiz Junior te zien, om 16.40 uur op Nederland 3. Wetenschapsjournalist Diederik Jekel presenteert de quiz. De Nationale Wetenschapsquiz Junior zit weer vol met vliegende, natte en bliksemgoede vragen die worden afgewisseld met pittige doordenkers. In de zinderende finale strijden zes kinderen om de titel de ‘Knapste kop van Nederland’ en een bijzondere prijs. Dj St. Paul verzorgt de muziek.

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz junior 2013? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz junior 2013 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!