Programma gemist?

Heel Holland Bakt gemist?

06-01-2019 20:25

Heel Holland Bakt - Hartig

Na alle bergen met slagroom en kilo?s suiker is het André van Duin eindelijk gelukt. Weg met zoet, het thema van deze week is: hartig. De eerste opdracht luidt als volgt: maak 6 mini burgers. Uiteraard worden de broodjes zelf gebakken en wordt er eindeloos gevarieerd met ingrediënten. Met vlees of juist vegetarisch, rond of vierkant, alles kan in de Heel Holland Bakt-tent. Voor de technische opdracht bakken de thuisbakkers een hartige tarte tatin. In slechts een uurtje moeten de de bakkers halsoverkop een omgekeerde taart fabriceren, want zo bak je de tarte tatin. Hupsakee op de kop de voorverwarmde oven in. Dat hartige bakken is zo makkelijk nog niet en na het proeven van 7 uientaarten trekken juryleden Janny en Robèrt zich even terug om tot een eindoordeel te komen. Het spektakelstuk deze week is een croquembouche. Deze lekkernij heeft zijn naam ontleend aan het ?croque en bouche?, Frans voor ?knispert in de mond?. Of gewoon een soezentoren, zoals we het ook wel noemen. Geen slagroomsoezen dit keer maar hartige soezen. En een extra eis; de taart móet 40 centimeter hoog zijn. Het opbouwen van de toren is geen koud kunstje want hoe houd je een toren overeind, als je zelf amper rechtop blijft staan? De 7 overgebleven bakkers staan weer te zweten in de tent. Wie wordt er Meesterbakker van de week en van wie moeten we afscheid nemen?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!