Programma gemist?

Dynasties gemist?

10-01-2019 20:35

Dynasties - Afrikaanse wilde hond

Deze aflevering gaat over de Afrikaanse wilde hond Tait, matriarch van een van de laatste grote families van deze bedreigde diersoort. Ze is al jaren de leider van haar dynastie, die leeft aan de oevers van de Zambezi in Zimbabwe. Ze handhaaft de orde binnen een familie die zich overal verspreidt. Maar de spanningen lopen op als Tait ouder wordt en haar macht begint te tanen. Een van haar dochters, Blacktip, leeft in de buurt. Haar eigen roedel groeit snel en heeft niet genoeg ruimte meer. Blacktip moet haar territorium snel uitbreiden, zodat er genoeg voedsel is voor haar roedel. Maar ze heeft een probleem. Haar territorium grenst aan een gebied waar mensen leven. Ze kan maar één kant op, naar het territorium van haar moeder. Afrikaanse wilde honden gedijen als ze samenwerken. Dankzij die samenwerking is deze dynastie zo lang zo sterk geweest. Een familievete kan daar nu een einde aan maken.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Dynasties gemist

Uitzending gemist van Dynasties? Hier kun je alle uitzendingen van Dynasties kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!