Programma gemist?

De Kist gemist?

13-01-2019 23:45

De Kist - Hans van der Togt

Wie de naam Hans van der Togt (71) hoort, denkt al gauw aan Rad van Fortuin. Van dit populaire televisieprogramma was de immer vrolijk ogende Van der Togt de presentator. Hoewel hij die periode als het hoogtepunt in zijn leven beschouwt, ging en gaat er achter dat blije gezicht veel verdriet schuil. Een jarenlange worsteling met zijn alcoholverslaving. Een vader die niet trots was op zijn zoon. Zijn levenspartner verloren aan aids. Niet bij het overlijden van zijn moeder kunnen zijn, omdat hij te dronken was om naar zijn stervende moeder toe te rijden. De laatste tijd lukt het hem om de drank te laten staan en gaat het beter met hem. Maar ouder worden vindt Van der Togt verschrikkelijk. 'Ik ben enorm bang om alzheimer te krijgen. Wie gaat er voor mij zorgen als ik dement word? Veel mensen hebben een paar mantelzorgers. Ik núl!'
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

De Kist gemist

In het programma 'De Kist' gaat presentator Herman Wegter in gesprek met bekende Nederlanders over het leven en over dedood. Wat zijn kruispunten in hun leven, wat zijn gemiste kansen, wie willen ze nog spreken voor hun dood en watgebeurt er ná dit leven?

Uitzending gemist van De Kist? Hier kun je alle uitzendingen van De Kist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 165
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!