Programma gemist?

First Dates gemist?

14-01-2019 19:30

First Dates - Aflevering 10

Abbie is een twintigjarige studente geschiedenis. Deze afstammeling van Henry VIII zoekt 'een leuke man in de toekomst, niet een nare man in het verleden'. Haar date is de 22-jarige William, een vroegere barkeeper uit Chelsea die wat serieuzer in het leven wil gaan staan maar nog niet over zijn ex heen is. Is hij klaar om de volgende stap te zetten? De 60-jarige butler Kit draagt zijn kilt met trots. Hij is door zijn werk heel wat prinsen tegengekomen. Hij is al 37 jaar single en zoekt een man die net zo dol is op de koninklijke familie als hij. Zijn date is de 56-jarige Andrew, die door zijn inzet voor het goede doel de koningin, Lady Diana en Prince Charles heeft ontmoet. De twee hebben veel gemeen, maar springt de vonk over? En dan komt Kate Middleton binnen. Althans, dat denkt het personeel, totdat ze ontdekken dat het de 28-jarige lookalike Jodie is. Ondanks de griezelige gelijkenis staat Jodie's leven mijlenver af van dat van de hertogin. Ze hoopt haar eigen prins op het witte paard te ontmoeten, en dan liefst niet zo'n bekakte. Krijgt de 31-jarige voetbalfan James uit Essex haar koninklijke goedkeuring?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

First Dates gemist

Uitzending gemist van First Dates? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van First Dates, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van First Dates? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 275
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!