Programma gemist?

Louis Theroux: Alcoholism gemist?

18-01-2019 21:10

Louis Theroux: Alcoholism - Docu: Louis Theroux - Alcoholism

Louis Theroux wil weten wat alcoholisme doet met mensen en bezoekt King?s College Hospital in Londen, het grootste levertransplantatiecentrum in Europa. De patiënten hier zijn heel ver heen. Zullen ze ooit kunnen afkicken van Groot-Brittanniës favoriete drug: drank? Sommige patiënten die Louis Theroux opzoekt zijn al decennia alcoholist. Werken lukt niet meer en relaties zijn lastig. Veel van hen stevenen op een vroegtijdige dood af. Niet voor niets is deze docu ook bekend onder de naam Drinking to Oblivion. In de uitzending maken we kennis met onder meer Aurélie, die al jaren de hele dag cider drinkt. Haar ingewanden zijn er erg slecht aan toe en dan heeft ze ook nog een relatie met een haar voortdurend afkrakende mede-alcoholist. Joe lijkt een gewone, verzorgde jongeman met leuke vrienden en een goede opleiding. Toch leeft hij op een gegeven moment op twee flessen wodka per dag. Antiekhandelaar Stuart heeft als gevolg van zijn vroegere drankmisbruik levercirrose en krijgt te horen dat hij mogelijk nog maar een paar maanden te leven heeft. Louis gaat op zoek naar de mensen achter de patiënten. Welke emotionele problemen proberen ze te smoren in de drank? Kunnen ze ooit van hun afhankelijkheid afkomen? En wie draagt uiteindelijk de verantwoordelijkheid voor deze dolende zielen?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Louis Theroux: Alcoholism gemist

Uitzending gemist van Louis Theroux: Alcoholism? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Louis Theroux: Alcoholism, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Louis Theroux: Alcoholism gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Louis Theroux: Alcoholism? Hier kun je alle uitzendingen van Louis Theroux: Alcoholism kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!