Programma gemist?

Jinek gemist?

01-02-2019 23:00

Jinek - Jinek: o.a. Jort Kelder

Vanavond onder andere in Jinek: - Een onrustige eerste maand in Den Haag, Joost Vullings en Jort Kelder schuiven aan Het jaar had voor politiek Den Haag niet stormachtiger kunnen beginnen. Ruzie over het klimaatbeleid en het kinderpardon deden het derde kabinet van Mark Rutte in de eerste maand van het nieuwe jaar wankelen op zijn grondvesten. Maar de grote vraag is: was er nu echt sprake van een kabinetscrisis? We blikken terug op de eerste maand van 2019 met onze vaste politiek commentator Joost Vullings van EenVandaag en presentator Jort Kelder. - Het is de Week van het Vergeten Kind, Daan verhuisde van opvang naar opvang Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste van de wereld, maar ruim 100.000 van hen groeien op in probleemgezinnen. En bij 55.000 van die kinderen gaat het zo erg mis, dat ze niet meer thuis kunnen wonen en doorverhuizen van opvang naar opvang. Zo ook de twintigjarige Daan, Hij moest in de afgelopen vier jaar zes keer verhuizen en zag meer dan 150 hulpverleners. Vanavond schuift hij aan. - Dry January zit erop, de fles mag open! Hella Hueck en Johnny de Mol schuiven aan Na 31 dagen mag de fles weer open, Dry January is officieel vandaag afgelopen! Naar schatting stonden ruim 100.000 mensen droog de afgelopen maand. Wat doet dit met je lichaam? We gaan erover praten met Hella Hueck, Johnny de Mol en Arnt Schellekens, psychiater en onderzoeker bij het Radboud UMC.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Jinek gemist

Presentatie: Eva Jinek.

Uitzending gemist van Jinek? Hier kun je alle uitzendingen van Jinek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 335
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!