Programma gemist?

Heel Holland Bakt gemist?

03-02-2019 20:25

Heel Holland Bakt - Finale: Heel Holland Bakt

Vanavond is de finale van Heel Holland Bakt. Drie vrouwen zijn nog in de race om de titel 'Beste Thuisbakker van Nederland 2018-2019'. Anne, Nicole en Maroeska staan in de finale. De half Nederlandse, half Turkse Anna (28) werkt als korporaal bij de Koninklijke Marine, Nicole (38) werkt als teamleider bij de thuiszorg en de 60-jarige Maroeska werkt in haar eigen werkplaats als kunstenaar en designer. De afgelopen weken gingen opnieuw verschillende getalenteerde bakkers aan de slag met hun beste bakcreaties onder het toeziend oog van de kritische jury, bestaande uit Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. André van Duin is de presentator van Heel Holland Bakt. Lees meer over dit programma op gids.tv/programma/heel-holland-bakt.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Heel Holland Bakt gemist

In Heel Holland Bakt gaan we op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel; Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? Onder toeziend oog van de professionele jury worden de bakfanaten getest op alle disciplines binnen de bakkerswereld; van verjaardagstaart tot tarte tartin en van brood tot beignets.

Uitzending gemist van Heel Holland Bakt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Holland Bakt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!