Programma gemist?

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist?

06-02-2019 21:30

Mr. Frank Visser rijdt visite - Mr. Frank Visser rijdt visite

Aflevering 6 - In de muziekwijk in Rijswijk is de sfeer bedroefd, nadat er twee belangrijke bushaltes zijn komen te vervallen. Bewoners zijn het daar helemaal niet mee eens, ze protesteren en voeren actie, maar zonder resultaat. Ze komen bijeen in het buurthuis om van Meester Visser te horen wat ze nog kunnen doen. Daarna vertrekt Meester Visser naar Geertruidenberg waar Kees het behoorlijk aan de stok heeft met zijn buurman. De buurman plaatste namelijk een aanbouw waar Kees helemaal niet blij mee is; het is lelijk en zijn tuin is erdoor vernield. Meester Visser adviseert hem over de mogelijkheden die er nog zijn
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser tientallen noodkreten binnen van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. In Mr....

Uitzending gemist van Mr. Frank Visser rijdt visite? Hier kun je alle uitzendingen van Mr. Frank Visser rijdt visite kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!