Programma gemist?

First Dates gemist?

08-02-2019 19:25

First Dates - First Dates

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Britse datingshow. Voormalig model Joe (32) is charmant en hij wordt vaak vergeleken met James Bond. Hij heeft een date met personal shopper Nicole, die aan hem gewaagd is. De gelovige Tawana heeft God gesmeekt om een rustige man. Ze heeft een date met de 40-jarige Marvin, die kleding maakt voor mensen met grote maten. Sian uit Essex heeft genoeg van sukkels en is op jacht naar haar droomman. Zou dat Tom kunnen zijn, een jongen uit Londen die in de reclame werkt? Laura uit Oost-Londen heeft een explosieve date met Frankie, in wie zij haar gelijke lijkt te hebben gevonden.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

First Dates gemist

Uitzending gemist van First Dates? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van First Dates, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van First Dates gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van First Dates? Hier kun je alle uitzendingen van First Dates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 275
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!