Programma gemist?

De Kist gemist?

10-02-2019 23:50

De Kist - Lilian Marijnissen

Het leven is niet altijd een feest, soms is het een gevecht. Daarom moet je je dromen opeisen, verklaart Lilian Marijnissen de tekst die ze op de doodskist schrijft. Op die manier probeert de partijleider van de SP de wereld een beetje mooier te maken. Op momenten dat dit even niet lukt of als het tegenzit, zoekt ze steun bij het graf van haar oma, met wie ze een heel innige band had. Ook al is ze nog maar een dertiger, toch is Marijnissen zich erg bewust van haar eigen sterfelijkheid. Omdat haar vader twee keer een hartaanval kreeg en haar opa er zelfs aan overleed. 'Het hart is een kwetsbaar iets bij ons in de familie. Ik moet dus wel opletten.' Zeker aangezien ze als partijleider een druk en gejaagd bestaan lijdt, waarin Marijnissen continu druk voelt. Mocht ze morgen toch dood neervallen, dan heeft haar leven in elk geval wel zin gehad. 'Ik zou de boel met een goed gevoel achterlaten.'
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

De Kist gemist

In het programma 'De Kist' gaat presentator Herman Wegter in gesprek met bekende Nederlanders over het leven en over dedood. Wat zijn kruispunten in hun leven, wat zijn gemiste kansen, wie willen ze nog spreken voor hun dood en watgebeurt er ná dit leven?

Uitzending gemist van De Kist? Hier kun je alle uitzendingen van De Kist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 165
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!