Programma gemist?

Eindelijk Thuis gemist?

11-02-2019 21:20

Eindelijk Thuis - Terug: Eindelijk Thuis

Vanavond start het tweede seizoen van het programma Eindelijk Thuis, waarin presentator Daan Nieber met geadopteerde kinderen en één van hun adoptieouders een reis maakt door het geboorteland. Een week lang duiken ze samen in de totaal andere cultuur en bezoeken plekken uit het verleden van het adoptiekind. In de hoop dat dit spannende en emotionele avontuur ze dichterbij elkaar en dichterbij zichzelf brengt. In zes afleveringen bezoekt Nieber onder andere Roemenië, Mexico, Brazilië en Zuid-Korea. In elke aflevering staat het avontuur van één ouder-kindkoppel in één land centraal. In deze eerste aflevering gaan ze naar Roemenië. Lees meer over dit programma op gids.tv/programma/eindelijk-thuis.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Eindelijk Thuis gemist

Uitzending gemist van Eindelijk Thuis? Hier kun je alle uitzendingen van Eindelijk Thuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!