Programma gemist?

Ik durf het bijna niet te vragen gemist?

19-02-2019 21:45

Ik durf het bijna niet te vragen - Nieuw: Ik durf het bijna niet te vragen

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Ik durf het bijna niet te vragen te zien op NPO 3. Elke aflevering komen onbegrepen Nederlanders aan het woord. Wekelijks staat een groep mensen centraal, zoals in de eerste aflevering naturisten en nudisten. Ze geven antwoorden op (indringende) vragen en vertellen waarom vooroordelen en stigma's niet terecht zijn. Over blootlopers wordt bijvoorbeeld wel gezegd dat ze de hele dag seks hebben en exhibitionisten zijn. Wat klopt er van die stigma's en wat is absolute onzin? Daarover komen de nudisten en naturisten aan het woord. Lees meer over dit programma op gids.tv/programma/ik-durf-het-bijna-niet-te-vragen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Ik durf het bijna niet te vragen gemist

Uitzending gemist van Ik durf het bijna niet te vragen? Hier kun je alle uitzendingen van Ik durf het bijna niet te vragen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!