Programma gemist?

De Verandering gemist?

02-03-2019 18:10

De Verandering - Amber

Schelden, met spullen smijten, paniek en verdriet. Dat zijn de dingen die Amber vooral heeft onthouden als het gaat om haar jeugd. Alhoewel haar ouders ook goede dagen hebben gekend, waren er te veel jaren waar spanning en ellende de boventoon voerden. Amber is zestien als haar ouders gaan scheiden en dat veroorzaakt in Amber een diepe haat in de richting van haar ouders. Ze vindt voldoening in het dansen, maar ernstige blessures weerhouden haar van een mooie carrière. Vanaf haar zeventiende gaan bij Amber de remmen los. Ze gaat het huis uit op zoek naar geluk en vooral naar de liefde die ze zo mist. Ze raakt verzeild in de wereld van new age, lichtgeesten en healings. Maar niks geeft haar voldoening. Ten einde raad besluit ze naar Thailand te gaan, het land van het bovennatuurlijke. Maar zelfs daar voelt ze zich als een dolende in de woestijn. Niets kan haar nog voldoening geven. Ook al is de natuur er schitterend en de mensen reuzevriendelijk, in Amber zelf is het leeg en dood. Op een dag raakt ze in het verre Thailand haar portemonnee kwijt en opnieuw wordt ze overvallen door diepe wanhoop. Gelukkig wil een Zuid-Afrikaanse jongeman haar helpen, maar haar portemonnee wordt niet gevonden. Onder het zoeken vertelt deze jongen haar over God en dat zet het leven van Amber totaal op de kop. Ze ontdekt in God een hemelse Vader die haar wel de liefde wil geven waar ze zo naar verlangt. Zonder portemonnee, maar met het hart vol van Gods liefde keert ze terug naar Nederland.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

De Verandering gemist

Andries Knevel praat in het programma 'De Verandering' met mensen die niets of weinig met God hadden, en Hem tochhebben gevonden. In de zesdelige serie 'De Verandering, tien jaar later' vertellen gasten van toen hoe het hen isvergaan, en of hun prille geloof heeft standgehouden in de stormen van het leven.

Uitzending gemist van De Verandering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verandering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 188
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!