Programma gemist?

VPRO Boeken gemist?

03-03-2019 11:20

VPRO Boeken - Tommy Orange en Sander Bax

Jeroen van Kan spreekt met de native Amerikaanse schrijver Tommy Orange over zijn debuutroman 'Er is geen daar daar'. De Big Oakland Powwow is hét evenement van het jaar. Iedereen zal er zijn, het wordt een dag van opoffering, heldenmoed, en verlies. Met een mozaïek van verlangens, verwijten en verwachtingen zal dit niet anders dan schokkend kunnen aflopen. Ook Sander Bax is te gast en hij praat over 'De literatuur draait door'. Daarin laat hij zien hoe het schrijverschap van de 21ste eeuw sterk beïnvloed wordt door de wetten van onze mediacultuur. Literaire schrijvers zijn gaandeweg de belangrijkste factor geworden in de promotie van hun eigen werk. Is er in al dit spektakel nog ruimte voor 'echte' literatuur die vernieuwend of tegendraads is?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

VPRO Boeken gemist

Uitzending gemist van VPRO Boeken? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van VPRO Boeken, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van VPRO Boeken gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van VPRO Boeken? Hier kun je alle uitzendingen van VPRO Boeken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 219
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!