Programma gemist?

Een woelig jaar gemist?

10-03-2019 17:10

Een woelig jaar - Een woelig jaar

Het Lake District is een van de spectaculairste regio's van Engeland. Het heeft een enorme verscheidenheid aan leefomgevingen, van bergen en meren, bossen en landbouwgrond tot riviermondingen en kusten. Met de verandering van de seizoenen veranderen de gebieden mee en maken mensen en dieren er op een andere manier gebruik van. In deze documentaire is dit prachtige, nationale park over de periode van een vol jaar in beeld gebracht. Van winter naar lente, zomer en herfst, waarna de eerste wintersneeuw weer valt. Door middel van timelapsefotografie is de verandering van het landschap vastgelegd: sneeuw die smelt, knoppen die in de lente opengaan en blaadjes die van frisgroen overgaan in sprankelend rood. Ook wordt belicht hoe het land door het jaar heen wordt gebruikt. We zien rode eekhoorns die noten verzamelen voor de winter, Herdwick-schapen die hun jongen grootbrengen op de hellingen, grijze zeehonden die bij elkaar komen aan de kust en de toeristen die en masse naar dit gebied trekken om te genieten van al het moois dat het te bieden heeft.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Een woelig jaar gemist

Uitzending gemist van Een woelig jaar? Hier kun je alle uitzendingen van Een woelig jaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!