Programma gemist?

Eus in Medialand gemist?

12-03-2019 21:10

Eus in Medialand - Nieuw: Eus in Medialand

Özcan Akyol verlaat voor het nieuwe programma Eus in Medialand de Hilversumse bubbel. Hij onderzoekt in drie afleveringen waarom zoveel mensen zichzelf nauwelijks terugzien in de mainstream media. Van YouTube-sterren tot bedenkers van complottheorieën en fake news. Van multiculturele talkshows tot piratenzenders en regionaal chagrijn in de provincies, waar de redacteuren, journalisten en presentatoren amper langs komen. Özcan Akyol duikt vol overgave in iedere mediakloof en geeft de kijker een fascinerend, verhelderend en caleidoscopisch inkijkje in de bubbels van Nederland anno nu. In de eerste aflevering legt Eus de vinger op de zere plek. Hoe kan het dat de Amsterdamse Noord/Zuidlijn keer op keer het NOS-Journaal haalt, terwijl vergelijkbare bouwprojecten in de provincie totaal geen aandacht krijgen? Waarom haalt Hilversum zijn neus op voor Nederlandse volksmuziek? En wat gebeurt er als een blokkeerfries meedoet aan een typisch Randstedelijk debat over feministische mannen?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Eus in Medialand gemist

Uitzending gemist van Eus in Medialand? Hier kun je alle uitzendingen van Eus in Medialand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!