Programma gemist?

De Nieuwe Maan gemist?

15-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Segregatie in het onderwijs blijft een hardnekkig verschijnsel. Het leidt tot kansenongelijkheid en tot polarisatie in de samenleving. Witte scholen puilen vaak uit en zwarte scholen worden zo impopulair dat ze hun deuren moeten sluiten. Aan tafel: Yasin Yaylali (vmbo-docent), Zeki Arslan (onderwijsspecialist) en Maurice Crul (onderwijssocioloog VU). * Abdelkader Benali heeft grote bekendheid verworven als schrijver van romans zoals Bruiloft aan zee en De langverwachte. En na het succes van zijn vorige voorstelling Brief aan mijn dochter, staat Benali nu op de planken met de solovoorstelling Kalief van Nederland. Een reis van Bagdad tot Marokko. Door tijden en verhalen op zoek naar het geheim van zijn grootmoeder.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

De Nieuwe Maan gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Maan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Nieuwe Maan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Nieuwe Maan? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!