Programma gemist?

De wilde ruimte gemist?

15-03-2019 21:10

De wilde ruimte - Nieuw: De wilde ruimte

In het nieuwe wetenschappelijke programma De wilde ruimte onderzoekt wetenschapsjournalist Anna Gimbrere de wereld van de ruimtevaart en onze toekomst in de ruimte. In zes afleveringen reis je als kijker langs de verschillende actoren die anno 2019 staan te trappelen om dit onbekende gebied te betreden. De ruimtevaarders, de bedrijven, de overheden, de universiteiten, mediabedrijven en de kapitaalkrachtige avonturiers die het reizen in de ruimte mogelijk maken. We reizen door het universum van het nieuwe ruimtereizen en schetsen de toekomst van onze buitenaardse wereld. Eén waarin we op een andere planeet zullen wonen, werken en onze kinderen groot brengen. In de eerste aflevering onderzoekt Gimbrère hoe Neil Armstrong nog steeds tot de verbeelding spreekt en een nieuwe generatie ruimtepioniers inspireert om de volgende grote stap naar de maan te wagen. Lees meer over dit programma op gids.tv/programma/de-wilde-ruimte.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

De wilde ruimte gemist

Uitzending gemist van De wilde ruimte? Hier kun je alle uitzendingen van De wilde ruimte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!