Programma gemist?

Attenborough and the giant elephant gemist?

20-03-2019 20:25

Attenborough and the giant elephant - Docu: Attenborough and the Giant Elephant

In deze documentaire vertelt Sir David Attenborough het levensverhaal van de beroemdste olifant die ooit heeft geleefd, Jumbo. Naar verluidt was Jumbo de grootste olifant ter wereld en hij werd een victoriaanse superster in het legendarische circus van P.T. Barnum. Sir David kreeg toegang tot het skelet van Jumbo in het American Museum of Natural History en met een team wetenschappers van over de hele wereld komt hij aan de hand van de botten van Jumbo meer over deze reus te weten, bijvoorbeeld waarom de olifant een te vroege dood stierf. In de westerse wereld is het op steeds meer plekken verboden om deze majestueuze reuzen in een circus te houden. Sir David zoekt uit wat er tegenwoordig aan wordt gedaan om olifanten in gevangenschap te redden.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Attenborough and the giant elephant gemist

Uitzending gemist van Attenborough and the giant elephant? Hier kun je alle uitzendingen van Attenborough and the giant elephant kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!