Programma gemist?

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft gemist?

24-03-2019 20:40

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft - Live: Nederland - Duitsland

Voorbeschouwing en vanaf 20:45 uur live verslag van de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Duitsland in de Johan Cruijff Arena. Na de 4-0 tegen Wit-Rusland afgelopen donderdag speelt Oranje opnieuw een thuiswedstrijd. Dit keer is de zwaarste tegenstander in de EK-kwalificatiegroep, Duitsland, de tegenstander. In de Nations League won Nederland afgelopen oktober thuis met 3-0 van Duitsland. Na de 2-2 later in Duitsland staan de ploegen vanavond opnieuw tegenover elkaar. Vanaf 19:30 uur blikt Tom Egbers met Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk vooruit op Nederland - Duitsland. Tussendoor is om 20:00 uur het NOS Journaal te zien. Jeroen Elfshoff is de commentator bij Nederland - Duitsland. Lees meer over dit duel op gids.tv/3840/nederland-duitsland.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft gemist

Uitzending gemist van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Voetbal EK-kwalificatie Nederland - Duitsland, eerste helft kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!