Programma gemist?

Dennie Christian gemist?

30-03-2019 17:00

Dennie Christian - Dennie Christian

Sinds Dennie Christian in 1975 doorbrak met zijn lied 'Rosamunde' is hij veelvuldig te zien geweest op de Nederlandse televisie. Niet alleen als zanger in programma's als 'Op Losse Groeven', maar ook als presentator. Zijn carrière telt vele ups en downs, maar met zijn positieve instelling heeft hij zich overal doorheen geslagen. De laatste jaren zit zijn carrière zelfs weer in de lift door onder andere zijn deelname aan 'Ali B op Volle Toeren', 'Beste Zangers' en zijn eerste schreden op het acteurspad met gastrollen in 'Toren C' en de bioscoopfilm 'Ron Goossens, Low Budget Stuntman'. In 'Dennie Christian' wordt Dennie gevolgd in zijn dagelijkse werkzaamheden. Aan de hand van interviews met vrienden en bekenden uit het vak wordt er een tv-portret geschetst van deze aimabele Duitser, die zijn bekendheid in Nederland en Vlaanderen geniet.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Dennie Christian gemist

Uitzending gemist van Dennie Christian? Hier kun je alle uitzendingen van Dennie Christian kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!