Programma gemist?

De Verwondering gemist?

07-04-2019 07:25

De Verwondering - Corien van Zweden

Corien van Zweden is journalist en schrijver. Ze studeerde theologie maar raakte daarvan vervreemd toen ze ging werken als vrijwilligster in een tehuis voor verstandelijk gehandicapte kinderen in Karachi (Pakistan). Niets zou daarna meer zijn zoals het was. Door diepe dalen ging ze doordat ze twee keer borstkanker kreeg. Bij de tweede keer moest ze een borstamputatie ondergaan. In zware tijden waarin ze regelmatig tussen hoop en vrees leefde, kwamen oude, troostende, woorden weer terug. Eerder schreef Corien van Zweden een aangrijpend boek over haar overleden zusje, over wie niet werd gepraat in haar ouderlijk gezin. Ze beseft door al deze ervaringen des te meer dat juist als je iets verliest, je de betekenis daarvan gaat beseffen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

De Verwondering gemist

Uitzending gemist van De Verwondering? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Verwondering, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Verwondering gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Verwondering? Hier kun je alle uitzendingen van De Verwondering kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 230
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!