Programma gemist?

Ik mis je gemist?

13-04-2019 17:10

Ik mis je - Ik mis je

'Denk je dat ik in de hemel iets met kleuren mag doen?' Dat vraagt de moeder van Maaike van der Graaf aan haar dochter kort voor ze overlijdt. Als kleur- en stijlanalist heeft ze de gave om mensen zich mooi te laten voelen. Dat is een van de dingen die ze los moet laten als ze melanoomkanker krijgt. 'Gelukkig, we hebben elkaar nog', zegt Richard Brantz regelmatig tegen zijn vrouw. Ze hebben in 2012 hun enige dochter Sigrid verloren aan borstkanker. Zes jaar later krijgt Richards vrouw een paar ernstige TIA's en overlijdt ook. Wat biedt hem nu nog troost? Odin is negen maanden als Dewhi Malinka haar zoontje levenloos aantreft. De gezonde en goedlachse baby is aan wiegendood overleden. Ook al weet Dewhi dat ze geen schuld heeft aan zijn dood, toch houdt ze het gevoel dat ze gefaald heeft. Het leven van Boukje Valkenburg is zó verweven met dat van haar ouders, dat ze denkt nooit zonder hen te kunnen. In 2016 overlijdt eerst plotseling haar vader en nog geen zeven weken later ook haar moeder. Boukje komt erachter dat haar ouders haar zo stevig in de wereld hebben gezet, dat ze zonder hen verder kan.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Ik mis je gemist

Ik mis je is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep. In dit programma worden gewone, overleden mensen met een bijzonder verhaal geportretteerd. Deze bijzonderheid kan liggen in de manier waarop de overledene is omgekomen of kan ook te maken hebben met het bijzondere leven en/of sterven van de overleden persoon; hij/zij inspireerde zijn omgeving. Ik mis je is begonnen in 2004.

Uitzending gemist van Ik mis je? Hier kun je alle uitzendingen van Ik mis je kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 248
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!