Programma gemist?

2Doc: Gerrit van der Veen gemist?

04-05-2019 18:05

2Doc: Gerrit van der Veen - Gerrit van der Veen

De 74-jarige Gerrit Jan Wolffensperger is fotograaf, jurist, oud-politicus én geboren gedurende de Tweede Wereldoorlog. Twee maanden voor hij geboren werd, werd zijn vader gefusilleerd. Voor Gerrit Jan was zijn vader geen mens, maar een mythe. Een leidend figuur in het kunstenaarsverzet met straten die naar hem vernoemd zijn en met verschillende overvallen met zijn verzetsvrienden op zijn naam. Wie is deze man die hij nooit gekend heeft? Hij duikt in onder meer briefcorrespondentie tussen zijn vader en moeder, spreekt met familieleden, gaat naar het voormalig atelier van zijn vader en bezoekt de Erebegraafplaats in de Kennemerduinen om zo meer te ontdekken over zijn vader Gerrit Jan van der Veen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

2Doc: Gerrit van der Veen gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Gerrit van der Veen? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Gerrit van der Veen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!