Programma gemist?

VPRO Vrije Geluiden gemist?

05-05-2019 09:30

VPRO Vrije Geluiden - Duo Impulse, Salif Keita, Rina Mushonga

Rina Mushonga heeft Nederlandse en Zimbabwaanse roots. Op haar tweede album 'In A Galaxy' haar karakteristieke diepe stem, veel synthesizerklanken en elementen uit de Afro-pop van de jaren 80. En Sebastian en Barbara Bartmann, Duo imPuls, spelen Bach-bewerkingen, een minimal-fusionbenadering van het eeuwenoude repertoire. Ze spelen een aantal stukken van hun cd 'minimalBach'. Het Malinese Afro-popicoon Salif Keita sluit met zijn twaalfde soloalbum, 'Un autre blanc', zijn muziekcarrière af en gaat met pensioen. Salif Keita, die geboren is met albinisme, protesteert op dit album o.a. tegen de misvattingen over mensen met albinisme en het ontkennen van hun mensenrechten in Afrika. Verder opnames van Holland Baroque met de wereldberoemde shengspeler Wu Wei. Ze spelen een arrangement van 'La Folia' van Antonio Vivaldi.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

VPRO Vrije Geluiden gemist

Uitzending gemist van VPRO Vrije Geluiden? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van VPRO Vrije Geluiden, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van VPRO Vrije Geluiden gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van VPRO Vrije Geluiden? Hier kun je alle uitzendingen van VPRO Vrije Geluiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 182
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!