Programma gemist?

De Roelvinkjes passen op de winkel gemist?

07-05-2019 20:30

De Roelvinkjes passen op de winkel - Nieuw: De Roelvinkjes passen op de winkel

Vanavond start een nieuwe realityserie over de familie Roelvink op SBS6. Elke dinsdag is om 20:30 uur te zien hoe Dries Roelvink met zijn vrouw Honoria en zoons Dave en Donny telkens een paar dagen op de 'winkel' van iemand anders past. Die winkels zijn heel verschillend. Van een vismarkt in IJmuiden of een bed & breakfast in Italië tot een bakkerij in Den Haag. De Roelvinkjes maken er het beste van, want veel kennis over hoe ze het in de zaken moeten doen is er niet. De eigenaren van de zaken zijn vaak al jaren niet op vakantie geweest. Aangezien de Roelvinkjes nu de mogelijkheid bieden om op de winkel te passen, is dat eindelijk mogelijk. Lees meer over dit nieuwe programma op gids.tv/programma/de-roelvinkjes-passen-op-de-winkel.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

De Roelvinkjes passen op de winkel gemist

Uitzending gemist van De Roelvinkjes passen op de winkel? Hier kun je alle uitzendingen van De Roelvinkjes passen op de winkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!